Vil du være kunde i Syd- og Sønderjyllands lokale sparekasse? 

Overvejer du at skifte bank? Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Skal du flytte sammen med din kæreste? Skal du giftes? Og overvejer I derfor at lægge jeres økonomi sammen.

Måske står du over for at købe eller sælge hus? Og vil i den forbindelse gerne sondere terrænet. Eller vil du skifte pengeinstitut, fordi du gerne vil have mere personlig rådgivning? Så er Sydjysk Sparekasse måske den rette løsning for dig. Som kunde i Sydjysk Sparekasse bliver du en del af en lokal sparekasse i Syd- og Sønderjylland, der vægter lokal tilstedeværelse, personlig og tilgængelig rådgivning. 

Vi vil gerne være din lokale sparekasse. Og vi glæder os til at tage imod dig til en snak om din økonomi - hvad end det drejer sig om boliglån, investering eller drømmerejsen. Vi står klar til at hjælpe dig trygt igennem bankskiftet. 

Familie - bliv kunde

Fire gode grunde til at blive kunde i Sydjysk Sparekasse 

 1. Du får en rådgiver, der kender dig og din økonomi. Personlig og nærværende rådgivning er en del af vores dna og har været det fra begyndelsen. 
  Find vores afdelinger og rådgivere

 2. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en hurtig og tilgængelig ekspedition. Vores rådgivere skal være til at få fat i, så du kan få personlig rådgivning, når du har brug for det. 

 3. Du bliver en del af en sparekasse i Syd- og Sønderjylland, der engagerer sig i dit lokalområde, fordi vi mener, det gør en forskel - også for dig. 
  Læs mere om hvad vi støtter

 4. Du bliver en del af en garantsparekasse. Det betyder, at vi ikke har nogen ejere, som f.eks. i et aktieselskab, men at vi ejer os selv. Som kunde i sparekassen har du også mulighed for at blive garant.  
  Læs om dine Garant-fordele
Pige ved vestkysten i regntøj

Det er nemt at skifte til Sydjysk Sparekasse

Mange holder sig tilbage i forhold til at skifte pengeinstitut, fordi de synes, at det er besværligt. Men sådan behøver det ikke at være. I Sydjysk Sparekasse har vi gjort processen så nem og hurtig som mulig.

Læs mere om bankskifte her

Bliv kontaktet

Udfyld felterne og vi kontakter dig.

Vil du vide mere?

Om os ænder der flyver

Læs mere om sparekassen

Sydjysk Sparekasse er en garantsparekasse med afdelinger fordelt i Syd- og Sønderjylland. 

MANGLER
Pige ved havet

Tilmeld dig vores nyhedbrev

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i Sydjysk Sparekasse og modtage nyheder, der vedrører din daglige økonomi? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Fordelsklub piger spiller bold i wowpark

Få adgang til vores fordelsklub

Rabat på billetter til hele familien 

Bliv kunder person der svejser

Bliv erhvervskunde

Ønsker du at blive erhvervskunde i Sydjysk Sparekasse? Så læs mere her