Dine investeringsmuligheder

Der er mange overvejelser at gøre sig, inden man går i gang med at investere. Du skal blandt andet vælge, hvilken form for investering du vil lave – og hvad er den bedste investering for dig lige nu? Måske er du 100% til aktier? Eller måske vil du hellere gå med en blanding af aktier og obligationer? 

Nedenunder kan du læse mere om de forskellige investeringstyper. Hos Sydjysk Sparekasse hjælper vi dig med at få det store overblik. Her får du altid vejledning og god sparring af din personlige rådgiver. 

Aktier

Er du interesseret i investering i aktier? Hvis du har is i maven og tålmodighed til at vente, kan der være større gevinster at hente på investering i aktier i både ind- og udland. 

Obligationer 

Vil du sikre dig et langsigtet stabilt afkast, der kan være bedre end renter på din konto, men samtidig mere sikkert end aktier, så anbefaler vi, at du køber obligationer. Obligationer indgår ofte i en portefølje med aktier for at opnå en bedre spredning og en lavere risiko. 

Investeringsbeviser 

Med investeringsbeviser har du mulighed for at skabe en effektiv spredning af din investering uden at skulle holde styr på forskellige aktier og obligationer. Vi tilbyder porteføljer, der er sammensat lige præcis efter din risikoprofil. 

Mor holder en nyfødt baby ind til sig

Investering af børneopsparing

Ønsker du muligheden for et større afkast, så tilbyder vi investering af børneopsparingen via KontoInvest. Det er løsningen for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. 

Derudover har du mulighed for at investere direkte i værdipapirer i form af BankInvest Optima.

Sammen med din personlige rådgiver finder du ud af, hvordan løsningen skal strikkes sammen, for at det matcher ønsker og behov. 

KontoInvest

BankInvest Optima

Aktiesparekonto 

Du kan få en særlig konto til aktieinvesteringer – med lavere skat. 

Bliv klogere på aktiesparekonto

Garantbeviser

Sydjysk Sparekasse er en garantsparekasse. I en garantsparekasse kan kunder blive garanter ved at købe garantbeviser, der giver rente. Disse penge tæller i sparekassens egenkapital på samme måde, som hvis vi var en virksomhed med aktier. Garantbeviser er altså en investering i sparekassen. Men i modsætning til en aktie, så kan garantbeviser hverken stige eller falde i værdi. 

Bliv klogere på garantbeviser

Uni mand på cafe med pc

Er du interesseret i at investere? 

Eller vil du bare gerne høre mere om dine muligheder? Så kontakt os i Sydjysk Sparekasse. 

Find din afdeling