Pleje af din investering 

I samarbejde med flere investeringspartnere tilbyder vi attraktive investeringsmuligheder, som passer til din risikoprofil og dine ambitioner. Vores investeringsprodukter er for dig, der ikke selv ønsker at holde øje med og løbende at tilpasse dine investeringer, men i stedet ønsker at bruge din tid på noget andet. Din investering bliver løbende plejet af professionelle specialister, der arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing. 

KontoInvest 

KontoInvest er vores løsning til investering af pensionsopsparingen. Det er for dig, som ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. Sammen med din rådgiver afdækker du dine behov og ønsker for, hvordan din pensionsordning skal investeres.

Via KontoInvest investerer du i værdipapirer uden besvær, og i praksis slipper du for at omlægge porteføljen og geninvestere dit afkast. Det er lige så nemt som at have en konto. Du kan vælge mellem flere forskellige puljer, som afhænger af din risikovillighed. Her kan du blandt andet nemt og hurtigt se samt beregne din opsparing – både som den er nu, og hvis du ændrer løbetid, risikovillighed el.lign. 

Læs mere om KontoInvest

Uni mand på cafe med pc
 Haderslev fisker mand ved Kalvoe

Lokal Puljeinvest

Med Lokal Puljeinvest får du enkel adgang til mange forskellige markeder. Dine midler bliver løbende investeret på den måde, vi aftaler. Dine investeringer passes dagligt af professionelle investeringsspecialister. 

Lokal Puljeinvest giver dig mulighed for at investere din pensionsopsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til dit pensionstidspunkt og dit ønske om afkast. 

Gennem en personlig samtale hjælper din rådgiver dig med at finde det helt rigtige puljevalg til din pensionsopsparing. Vi taler med dig om, hvor lang tid, der er til dit pensionstidspunkt, og om hvilken pulje, der passer til din investeringsprofil. 

Læs mere om Lokal Puljeinvest

Se afkast og dokumenter

Investeringskonto FRI 

Investeringskonto FRI er en opsparingskonto med værdpapirafkast til dig, der ønsker nem investering af din opsparing. Sammen med din rådgiver finder du frem til den investeringsprofil, der passer til dig. Du får altså mulighed for at få et attraktivt afkast på din opsparing gennem investeringer tilpasset dine ønsker og behov. Med en Investeringskonto FRI har du frihed til at indbetale og hæve penge – alt efter behov. Din opsparing bliver investeret og plejet af professionelle formueforvaltere, mens du kan følge udviklingen i din net- og mobilbank. 

Læs om Investeringskonto FRI