Sponsorater - vi bakker op om Syd- og Sønderjylland

Som den lokale sparekasse i Syd- og Sønderjylland tager vi aktivt del i vores lokalsamfund. Vi vil gerne bidrage, så vi sammen udvikler og skaber muligheder og gode oplevelser. Derfor er vi i Sydjysk Sparekasse også stolte af og glade for at kunne give tilbage til vores lokalområde via vores sponsorater til lokale foreninger og klubber. På den måde bakker vi op om frivilligheden og de lokale ildsjæle, der mange steder danner samlingspunkt for fællesskaber og er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være.

Vi støtter op om dig og lokalområdet i Syd- og Sønderjylland

Der er et stort engagement ude i den lille fodboldklub, spejderforeningen eller i forbindelse med det lokale håndboldstævne, motionsløb, skolestævne eller den lokale ishockeykamp. Det er her vores børn møder de gode fællesskaber og dét engagement støtter vi op om som din lokale sparekasse.


Betyder det noget for vores kunder, at deres sparekasse støtter op om det lokale foreningsliv? Det vil vi mene. Fordi fællesskabet, sportsudøverne og ikke mindst de lokale ildsjæle og frivillige er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være. Også for dig.
Sponsorater basketballkurv

Vi bakker op om meget – men ikke alt

Det støtter vi ikke:

  1. Foreninger og klubber med hjemsted uden for vores markedsområde
  2. Kommercielle formål herunder bogudgivelser, film- og pladeindspilninger
  3. Enkelte personer
  4. Rejser, transportomkostninger eller udlandsophold
  5. Løn eller støtte til uddannelse herunder studierejser
  6. Løbende drift og administration
  7. Politiske partier og foreninger
  8. Religiøse organisationer eller religiøse formål

Har du et spændende projekt i din forening, eller har din klub brug for en samarbejdspartner – og søger du om støtte til et projekt/samarbejde, der skaber glæde, fællesskab og gør Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være – så er du velkommen til at udfylde vores ansøgning.

Du kan indsende din ansøgning om støtte hele året. To gange om året, den 1. april og 1. september, samler vi ansøgningerne sammen og behandler dem. Vi bestræber os på at svare alle ansøgninger hurtigst muligt herefter og senest 15 hverdage efter fristen.

Send ansøgning

Foreningskonto i Sydjysk Sparekasse håndbold

Foreninger

Har din forening brug for en foreningskonto? Så kan du blive foreningskunde hos os. 

Foreningskonto