Oplev sjov for hele familien med rabat

Er familien fyldt med vovehalse, vandhunde eller er I bare til gode og sjove oplevelser sammen?

Som kunde i Sydjysk Sparekasse får du adgang til en fordelsklub, hvor vi kan tilbyde dig rabat på billetter til en lang række af de mest populære forlystelses- og dyreparker i Danmark.

Hvis I planlægger en tur med vind i håret, dyreparker eller forlystelser i Tivoli, kan du købe billetterne allerede nu. Og du kan selvfølgelig købe billetter til hele familien.

Det skal du vide

Billetterne er gyldige til én adgang i den sæson, der står ud for forlystelsen på bestillingssiden, så du bestemmer selv, hvornår du vil tage afsted.

Du kan naturligvis købe billetter med rabat til hele din familie.

Al administration omkring billetsalg og udsendelse af billetter varetages af Tenerity ApS.

I de fleste tilfælde kan du selv printe billetterne direkte efter bestillingen er gennemført. For nogle enkelte forlystelsesparker vil billetterne blive sendt til dig som PDF-fil i en separat mail.

Bemærk, at der på hver billet vil være et administrationsgebyr.

Bestil billetter med rabat

Opret dig som bruger og bestil billetterne allerede nu.

Bestil billetter

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til billetterne, kan du skrive en mail til Tenerity ApS. Det er desværre ikke muligt at henvende sig telefonisk.

Henvendelserne på mail besvares inden for normal arbejdstid, mellem kl. 9-15 mandag til fredag. Du kan skrive til dem på information@medlemsservice.com