Dame i regnjakke

Fordele for dig, der er mellem 13 og 28 år

Som ung kunde i Sydjysk Sparekasse er der mange muligheder, når du er ung.

Skal du snart stå på egne ben?  

Sydjysk Sparekasse står altid klar til at hjælpe med rådgivning i forhold til det økonomiske voksenliv. Vi er med dig hele vejen – uanset om du skal købe din første bil, flytte hjemmefra eller måske stifte familie. Så tag din rådgiver med på råd allerede nu.

Fordele som ung kunde i Sydjysk Sparekasse 

  • Gratis net- og mobilbank 
  • Ét gratis kort – vælg mellem Mastercard Debit eller Visa/Dankort 
  • Rådgivning omkring din økonomi 
  • Opsparingskonto med en god rente (se den aktuelle rente her)
  • Gebyrfri hævning af Kroner og Euro i KONTANTEN-automater
  • Gratis bestilling af valuta via hjemmesiden
  • Lavere gebyrer hvis du skal have oprettet en Ung Lån eller en Ung Lønkredit

 

Studiestart 

Vi ved, hvordan det er at være ung. Hverdagen er travl, og økonomien har sikkert ikke førsteprioritet. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du kan fokusere på fremtiden. Når du starter på en uddannelse, kan vi hjælpe dig med at planlægge og få det bedste ud af din økonomi.

 


Når du flytter hjemmefra 

Når du er klar til at stå på egne ben og flytter hjemmefra, får du en masse nye udgifter – til husleje, lys, varme, vand, forsikringer, tøjvask, mad og meget andet. Vil du være sikker på, at du også har penge sidst på måneden, er det en god idé at lægge et budget.  

Har du brug for en budgetkonto til dine faste udgifter og betaling af dine regninger, kan din rådgiver hjælpe dig godt i gang.

Den første bil  

Hvilken type bil skal du have? Hvad har du råd til? Og hvad koster det egentlig i for eksempel forsikringer, afgifter og vedligehold. Skal det være en benzin- eller elbil? 

Spørgsmålene er mange og du skal naturligvis finde en bil, der passer til dine behov og din økonomi. Her kan du med fordel tage din rådgiver med på råd.  

Læs mere om billån

Læs mere om lån til elbil

Dit første hus 

Overvejer du at købe din første bolig? Måske skal du flytte sammen med kæresten? Måske I skal have jeres første barn? Det kan også være, du drømmer om at flytte ind til byen, ud på landet, eller måske til noget midt imellem? Så er din lokale rådgiver hos Sydjysk Sparekasse klar til at guide dig igennem med rådgivning om dine muligheder, økonomi og boliglån.  

Læs mere om vores attraktive boliglån

Beregn hvad du kan købe for

Andre læser

Ungt par på gåtur i byen

Forældrekøb

Skal dit barn flytte hjemmefra? Så kan et forældrekøb være en hjælp til dit barn. I Sydjysk Sparekasse hjælper vi med rådgivning om finansiering af forældrekøb. Læs om forældrekøb
Far danser med datter i stue

Børn 0-13 år

I Sydjysk Sparekasse er vi vilde med vores kunder - også de mindste. Er dit barn mellem 0-13 år? Så læs mere om mulighederne for konti og kort. Læs om børn 0-13 år
Juniorbank – mobilbank for vores yngste kunde

Juniorbank

Lommepenge-app til unge kunder. Juniorbank giver dit barn et enkelt overblik over, hvad der står på kontoen, og hvad pengene bliver brugt på. 
Mor holder en nyfødt baby ind til sig

Børneopsparing

Med en børneopsparing kan du give dine børn en god økonomisk start.