Erhvervskunde i Sydjysk Sparekasse

Vi ved, hvor stor en rolle troværdig og relevant rådgivning spiller, når virksomheder skal agere hurtigt. Derfor har du som erhvervskunde én fast, personlig rådgiver, der kan træffe hurtige beslutninger - fordi det skaber tryghed at have en sparringspartner, der kender virksomheden, branchen og ambitionerne.

Sydjysk Sparekasse har mange forskellige erhvervskunder. Det er alt fra IT-virksomheder, iværksættere og kørelærere. Vores team af erhvervsrådgivere har en bred vifte af erfaring fra forskellige brancher. I Sydjysk Sparekasse finder du erhvervsspecialister, som forstår vigtigheden af lokalt engagement og fagligt udsyn. Det giver dig en fast sparringspartner, der sætter sig ind i din forretning og som er i stand til at træffe hurtige, rigtige beslutninger – aktivt, nærværende og med solid, faglig erfaring.

Oplev forskellen med Sydjysk Sparekasse


Hos Sydjysk Sparekasse ved vi, at de rigtige finansielle løsninger, solid erhvervsmæssig rådgivning og personligt engagement gør en verden til forskel for en virksomheds udvikling. Vi ved, hvor stor en rolle troværdig og relevant rådgivning spiller, når man skal agere hurtigt.

Derfor har du som erhvervskunde altid én fast, personlig rådgiver, der kan træffe hurtige og rigtige beslutninger, når det gælder.

Kort beslutningsvej betyder hurtige svar


I et omskifteligt marked er der behov for at agere hurtigt.

Som din virksomheds lokale sparringspartner ved vi, at hurtige og rigtige svar kan gøre en stor forskel. Hos Sydjysk Sparekasse opererer vi med korte beslutningsveje. Kunderne er altid tæt på den, der tager afgørende beslutninger. Enkelheden og tilgængeligheden gør, at det er nemt at være kunde og giver mulighed for at fokusere på virksomhedens drift og kerneforretning.

Find din lokale afdeling
Bliv kunder person der svejser

Ny bank til dit erhverv?


De rigtige finansielle løsninger kan gøre en verden til forskel for en virksomheds udvikling. Det samme kan god erhvervsrådgivning og personligt engagement. Som lokal erhvervsbank i Sydjylland tilbyder vi begge dele, fordi vi tror på, at vi sammen kan udnytte et stort potentiale for vækst.

Ny bank til erhverv? Vi er din lokale sparringspartner i Sydjylland


Leder du efter ny bank til erhverv? Så prøv en af de bedste banker til erhverv i Sydjylland. Vi er en nærværende sparekasse, og vi er bevidste om den rolle, vi spiller for den enkelte virksomhed og for hele erhvervsudviklingen i Sydjylland.

Vores kombination af nærværende engagement, faglig kompetence og lokalkendskab gør os til en stærk samarbejdspartner for både små, mellemstore og store virksomheder.

For uanset kundernes størrelse er vi meget mere end et kompetent pengeinstitut. Vi er et godt sted at være erhvervskunde.

Du får...

  1. Værdiskabende, lokal sparringspartner
  2. Finansiel sparringspartner med erfaring, faglighed, udsyn og lokal indsigt
  3. Skræddersyede løsninger
  4. Individuel, løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i behov og ambitioner
Erhverv  - bliv kunde samtale

Bliv kontaktet

Udfyld felterne og vi kontakter dig.