Pension 

Hvilke drømme og forventninger har du til den tredje alder? Nogen ser frem til at drosle ned og få mere overskud til fritidssyslerne, mens andre glæder sig til at få mere tid til familien. Fælles for de fleste er dog ønsket om at få mest muligt ud af de gyldne år, og ikke mindst om at kunne prioritere, som man vil. Hos Sydjysk Sparekasse tilbyder vi kvalificeret pensionsrådgivning og hjælp til at planlægge dit otium, så du kan læne dig tilbage og nyde tilværelsen efter et langt arbejdsliv. 

Spar op i god tid til din pension

Vores råd til vores kunder er altid at spare op i god tid, når det kommer til spørgsmål om pension. Jo før du kommer i gang med at spare op, jo længere tid har din pension til at vokse, og jo mere har du råd til, når du skal pensioneres. 

Der er mange måder at spare op på. Herunder giver vi dig en kort oversigt over de mest almindelige former for opsparing. Vi anbefaler, at du taler med din personlige rådgiver om, hvilken pensionsopsparing der passer dig bedst. 

Investering af pension 

Puljepension er for dig, der gerne vil investere din pensionsopsparing, og ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer og pensionsmidler. 

Sammen med din rådgiver i Sydjysk Sparekasse afdækkes dine behov og ønsker om, hvordan din pensionsordning skal investeres. Investeringen foretages via seks puljer med forskellige typer værdipapirer – enten i en enkelt pulje eller som en kombination af flere. Dine investeringer overvåges dagligt og tilpasses løbende, så du får det bedste afkast på din investering af pension. 

Læs mere om investering

 

Mangler du overblik over din pensionsopsparing?

Har du pensionsopsparinger flere steder kan det være svært at gennemskue, hvad du har sparet op. Med Pensionsinfo kan du nemt og hurtigt få svaret - og få et fingerpeg om, hvornår du kan gå på pension. 

Du kan se din Pensionsinfo via din netbank eller på Pensionsinfo.dkGå til pensionsinfo.dk

Dame med tablet