Job og karriere

– vil du med på holdet i Syd- og Sønderjylland?

Velkommen til Sydjysk Sparekasse

Med vores +220 dedikerede medarbejdere fordelt i Syd- og Sønderjylland er vi ikke blot en arbejdsplads; vi er et godt sted at være.

Hos os hylder vi lokal stolthed, ordentlighed og stærke kompetencer. Lyder det som nogle værdier, du kan spejle dig i, så er du mere end velkommen til at kigge nærmere på vores ledige stillinger her på siden og tage det første skridt mod en spændende karriere hos Sydjysk Sparekasse.

Se ledige stillinger

Det vi arbejder for 

I Sydjysk Sparekasse brænder vi for at give syd- og sønderjyderne et stærkt pengeinstitut, der bakker op om den lokale og regionale udvikling.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en nærværende og personlig rådgivning af deres økonomi - både til private og erhvervskunder.
Vi er dem, vores kunder kender.

Vores værdier

For dig som medarbejder betyder det, at du bliver en del af en sparekasse med et stort lokalt kendskab til kunderne i Syd- og Sønderjylland, hvor vi fysisk er til stede med afdelinger i de større byer i vores lokalområde.

Du bliver også en del af en arbejdsplads, der er et godt sted at være og hvor det sociale og faglige arbejdsmiljø
bliver vægtet højt.

Ordentlighed og stærke kompetencer er de værdier, vi møder vores kunder med. Det høje faglige niveau hos dig som medarbejder sikrer vi gennem mulighed for videreuddannelse og kompetent faglig sparring med kolleger.

Vores fire overordnede værdier:

  1. Lokal
  2. Et godt sted at være
  3. Ordentlighed
  4. Stærke kompetencer 

Sparekassen i tal  

  1. Blandt de 20 største pengeinstitutter i Danmark
  2. Blandt de 5 største garantsparekasser i Danmark
  3. +75.000 kunder
  4. 17.000 garanter
  5. 13 afdelinger
  6. 220 ansatte 

Mød vores organisation 

En god start  

Vi har en klar og tydelig plan for det forløb, du kommer i gennem, når du starter i Sydjysk Sparekasse. Det har vi illustreret her på siden og det giver dig et overblik over, hvad du kan forvente. 

Hos os vil du opleve et professionelt forløb, hvor vi klæder dig på til at løse dine opgaver – uanset om du er ny i sektoren eller har mange års erfaring. Det er samtidig meget vigtigt for os, at du oplever et stærkt fællesskab, og at vi har et godt kendskab til hinanden.

Derfor bliver den lokale introduktionsplan suppleret med introdage i hovedkontoret, hvor du møder de stabsansvarlige. Forløbet sluttes af med en filialrundtur til alle vores filialer samt opfølgning med nærmeste leder og HR.

 

Opstartsforløb trin for trin

HR forløbet i Sydjysk Sparekasse for nye medarbejdere 

 

Ledige stillinger 

Her kan du se aktuelle jobmuligheder hos Sydjysk Sparekasse. Vi er i konstant udvikling, så tag endelig et kig og se om der er et interessant job for dig at søge. 

Ledige stillinger

Opret jobagent

Send os en uopfordret ansøgning

 

For studerende 

Hos Sydjysk Sparekasse ansætter vi studerende, trainees og praktikanter. Vi bakker også gerne op om hovedopgaver, bacheloropgaver og specialer, hvis vi vurderer, det er en god mulighed for begge parter. 

Skriv speciale eller bachelorprojekt hos os

 

Behandling af persondata for jobsøgere

Læs hvordan vi behandler dine data

Henrik Storm Matthesen

Vil du høre mere om dine karrieremuligheder i Sydjysk Sparekasse?

Kontakt vores HR-chef, Henrik Matthesen

74 99 74 68

Send en mail til Henrik