Betaling med mobil

Mobilbetaling

Med Sydjysk Sparekasse kan du bruge både MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. 

De bedste løsninger 


Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste produkter og services, så din hverdag bliver lidt nemmere. Derfor har du mulighed for at bruge digitale betalingsløsninger via din telefon eller dit ur. 

Her på siden kan du læse om MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. 

Apple Pay  


Med Apple Pay kan du nemt og hurtigt betale med dit Sydjysk Sparekasse-kort direkte fra din iPhone eller dit Apple Watch – både i Danmark og i udlandet. 

Indbygget sikkerhed og anonymitet 

Apple Pay bruger de indbyggede sikkerhedsfunktioner som Face ID og Touch ID i din Apple-enhed. Det er altså kun dig, som kan godkende en betaling. 

Hurtigere end nogensinde at betale online og i apps 

Kig efter Apple Pay-logoet, når du shopper online og i dine foretrukne apps. 

Apple Pay er nemt og ukompliceret og virker med de enheder, du allerede bruger. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, mere sikkert eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.  

Tilføj dit kort til Apple Pay 


Apple Pay er klar til brug på alle dine Apple-enheder.

For at komme i gang skal du åbne Apple Wallet på din iPhone eller Apple Watch eller vælge Wallet og Apple Pay under Systemindstillinger på din iPad eller Mac.

Google Pay 


Betal med Google Pay, og behold fordelene ved dit Sydjysk Sparekasse bankkort. 

Google Pay er en nem og enkel form for betaling, som virker med dine Android-enheder. Dine kortoplysninger bliver ikke gemt på hverken din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. 

Så nemt er det at tilføje et kort til Google Pay: 

  1.  I Google Play Store henter du appen Google Pay
  2. I menuen “Betaling” vælges “Betalingsmetode”

På computeren åbner du din Google Konto i Google Chrome. Når du er logget ind, kan du tilføje dit kort i ”Betalinger og abonnementer”. 

Gravid med mobil

MobilePay

MobilePay er en app, der gør det nemt at overføre penge til venner, familie, kræmmeren og mange flere. Du overfører beløbet via modtagers mobilnummer, og du behøver ikke tænke på at udveksle kontooplysninger eller andet. 

Med MobilePay er det let og hurtigt at dele regningen på caféen eller betale på loppemarkedet. Du kan også minde vennerne om, at de skal overføre penge til dig, hvis du lagde ud, sidst I var i biografen. 

Hent MobilePay til din telefon her: 

Android

IPhone 

Besøg MobilePay support

Fitbit Pay 

Fortvivl ikke, hvis du skulle have glemt din mobil eller din pung, når du skal handle. Med Fitbit Pay kan du nemt og sikkert betale dine indkøb direkte fra dit håndled. 

Når du vælger at betale med Fitbit Pay, får dit kort et specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed, eller hos Fitbit, og bliver heller ikke delt med den butik, du har handlet hos. 

Garmin Pay 

Garmin Pay er endnu et bud på en betalingsmulighed, som sidder direkte på dit håndled. Muligheden for betaling med dit smartwatch er tilgængelig de fleste steder med kontaktløs betalingsløsning. Det er nemt at tilgå Garmin Pay fra urets menu med et par hurtige tryk. 

Når du betaler med Garmin Pay, får dit kort et specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver ikke delt med den butik, du har handlet i, ligesom det heller aldrig gemmes på hverken din enhed eller hos Garmin. 
Få et Visa Dankort i Sydjysk Sparekasse

Måske er Visa/Dankort noget for dig?

Læs om Visa/Dankort
Mastercard bus i london

Måske er Mastercard noget for dig?  

Læs om Mastercard
Ofte stillede spørgsmål til net- og mobilbank

Se din pin-kode i mobilbank 

Få flere tips
Dybbøl Mølle

Indsigelser og misbrug på kort

Læs mere