Investeringskonto fri

Investeringskonto FRI

Investeringskonto FRI er en opsparingskonto med værdipapirafkast. Her har du friheden til at indbetale og hæve penge – alt efter behov. Du er FRI for det bøvl, der normalt følger med at investere. 

Investeringskonto FRI finder du i netbanken

Det skal være nemt og ukompliceret at investere. Derfor finder du Investeringskonto FRI direkte i din netbank. Og når du overfører penge til kontoen, bliver de investeret helt automatisk. Du kan også nemt beslutte, hvis du har brug for at hæve nogle af pengene. 

Investeringskonto FRI plejes af specialister

Investeringskonto FRI plejes løbende af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing. 

Investeringskonto FRI sikrer dig en god risikospredning, som er tilpasset din personlige risikoprofil. Og ved oprettelse af kontoen hjælper vi dig med at få fastlagt din risikoprofil og den rette investeringsløsning.

Dine investeringer er ansvarlige 

Med Investeringskonto FRI er du sikker på, at der bliver investeret på en ansvarlig måde bl.a. efter FN’s principper for ansvarlig investering – UNPRI. Det betyder, at vi ikke kun forholder os til miljø- og klimaområderne, men også til social ansvarlighed og virksomhedsledelse. 

Det er din garanti for, at vi arbejder for et godt afkast, uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed. 

Uni dame sidder på gulv med pc

Kom godt i gang 

Tal med din rådgiver om at få oprettet en Investeringskonto FRI. Du kan både bruge kontoen til at spare et mindre beløb op hver måned. Eller du kan overføre et større beløb her og nu. Under alle omstændigheder er det en nem måde at få mere ud af sin opsparing. 

Lad os få en snak om dine investeringsmuligheder 

Kontakt os