Livet forandrer sig hele tiden. Når du står over for en ny fase i dit liv, for eksempel hvis du som ung lige er flyttet hjemmefra, eller du inden for en overskuelig årrække kan se frem til at gå på pension, er det vigtigt også at se på dine forsikringer. Passer de til det liv, du står overfor? Er hele familien dækket - inklusiv børnene?

Hos Sydjysk Sparekasse tilbyder vi i samarbejde med Privatsikring et bredt udvalg af skadesforsikringer, der passer til lige præcis den fase af livet, du befinder dig i. Kom ind og få rådgivning og et forsikringstjek hos Sydjysk Sparekasse – din rådgiver sidder klar til at sparre med dig.

De vigtigste forsikringer for dig

Nedenunder har vi samlet de vigtigste forsikringer for dig, hvad end du er ung eller gammel, klar til pension eller lige startet op som erhvervsdrivende. Hver livsfase – hver sit forsikringsbehov.

Når du er studerende

Studerende har ofte en begrænset økonomi og nogle helt særlige behov. Derfor har Privatsikring en studieforsikring, som er skræddersyet specifikt til studerende. Eksempelvis er det gjort lettere at inkludere en sambo i forsikringen, da mange studerende bor sammen.

Således tilbyder Privatsikring en fast lav pris på både indboforsikring (herunder ansvarsforsikring), ulykkesforsikring og rejsedækning, så man ikke behøver at købe separat rejseforsikring i forbindelse med udlandsrejser.

Læs mere om studieforsikringen

Når du er en børnefamilie

Et uheld med cyklen, styrt i skolegården eller noget helt tredje. Der kan ske mange uheld gennem et helt liv, så det er en god idé at have ulykkesforsikringen på plads.

Her behøver du kun at tegne én børneulykkesforsikring – den omfatter nemlig alle dine børn indtil de fylder 18 år, hele døgnet.

Læs mere om ulykkesforsikringen

Når du køber hus

En husforsikring giver dig – og din økonomi – sikkerhed som husejer, hvis noget uventet skulle ske. Det kunne for eksempel være brand eller en el-skade på elektriske apparater i huset. Med en husforsikring er du også forsikret, hvis der kommer skader forårsaget af blandt andet storm, indbrud eller frostsprængninger.

Læs mere om husforsikringen

Når du køber bil

Nyd turen. Vi sørger for, at du er godt forsikret. Det er ofte bilen, der holder hverdagen kørende, og en skade på din bil må ikke få det hele til at gå i stå.

Læs mere om bilforsikringen

Har du også styr på dine forsikringer, når det gælder sygdom og død?

I samarbejde med Nærpension tilbyder vi dig også forskellige forsikringer, der dækker hvis du bliver syg, kommer ud for en ulykke, mister evnen til at arbejde eller mister dit job.

Læs mere her

Kontakt os

Vi hjælper dig med et overblik over de forskellige forsikringer og dine muligheder. Alt du skal gøre er at kontakte os og så tager vi en snak.