Boliglån til 0% i rente det første år

Som sparekasse i Syd- og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor kan du som køber af en ejerbolig, få et boliglån hos Sydjysk Sparekasse til 0% i rente et helt år. Resten af lånets løbetid får du en konkurrencedygtig rente. 

Rentefrit boliglån det første år 


At finde rundt i junglen af boliglånsmodeller og tilbud på markedet kan være lidt af en udfordring, selv for den mest garvede køber. For hvad er nu forskellen på et realkreditlån og et banklån? Og hvad med ÅOP? Og hvor meget har jeg egentlig brug for at låne? Hvad er de gode tommelfingerregler? Det kan vi alt sammen hjælpe dig med. 

Hos Sydjysk Sparekasse tilbyder vi nemlig ikke alene et billigt huslån til 0% i rente det første år, men også personlig rådgivning, du kan bruge til noget. Uanset om I skal bruge mere eller mindre plads, om I drømmer om livet ved stranden eller et hus på landet. Vi synes nemlig, det er vigtigt at møde vores kunder i øjenhøjde, uanset hvor de befinder sig i livet. 

Book et møde med en boligrådgiver

Book et møde med en personlig rådgiver hos en af vores afdelinger og hør mere om alle fordelene ved et 0% boliglån hos Sydjysk Sparekasse. 

Find en rådgiver

Hvad kan jeg købe for?

Hvis du gerne vil have et fingerpeg om, hvor meget du kan låne hos os til en ny bolig, kan du prøve vores boligberegner.

Prøv boligberegner

REGNEEKSEMPEL  
 Pålydende variabel rente  6,45-9,45%
Var. debitor rente (effektiv rente)
 6,61-9,79%
 ÅOP før skat 7,30-10,30%
 Etableringsomkostninger Stiftelsesprovision 2% min. 4.000 kr.
Ekspeditionsgebyr - lånedokument 1.250 kr.
 Forudsætninger for beregning af ÅOP:  
 Samlet kreditbeløb  500.000 kr.
 Løbetid  20 år
 Afdragsform  Annuitetslån
 Det samlede beløb der skal betales tilbage  927.118-1.156.753 kr.
 Ydelse pr. måned  3.863-4.820 kr.
 Omkostninger til sikkerheder m.v. Ekspeditionsgebyr - sikkerheder 1.250 kr.
Tinglysningsgebyr 1.825 kr.
Stempelafgift på 1,45% - 7.300 kr.

Har du allerede fundet din drømmebolig? 

Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på dit boliglån – forudsat, at vi har alle relevante informationer. 

Vi ringer dig op for at høre mere om dine boligdrømme. 

For at give dig det helt rigtige lån skal vi naturligvis vide mere om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning hos Sydjysk Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi forslag til dit boliglån. 

 

Bliv kontaktet

Udfyld felterne og vi kontakter dig.

Par foran hus

Prøv vores øvrige boliglånsberegnere

Få et praj om hvor meget du kan låne til en ny bolig

Hvad kan jeg købe for?

Andre kunder læser om

Ungt par på gåtur i byen

Forældrekøb

Skal dit barn flytte hjemmefra? Så kan et forældrekøb være en hjælp til dit barn. I Sydjysk Sparekasse hjælper vi med rådgivning om finansiering af forældrekøb. Læs mere her
Finansiering af andelsbolig – andelsboligkredit eller -laan

Lån til andelsbolig

I Sydjysk Sparekasse kan vi tilbyde dig et andelsboliglån med attraktiv rente eller en andelsboligkredit, hvis du vil købe en andelsbolig med en ekstra fleksibel finansiering.  Klik her

Nybyg og ombyg

Går du med planer om at bygge om, bygge til eller bygge helt nyt hus, så hjælper vi dig gerne med finansieringen. Nybyg og ombyg
0 pct. grundkøbslån nybyg

0% grundkøbslån

Har du fundet den rigtige grund? Og er du klar til at købe den byggegrund? Få et grundkøbslån hos til en lav rente det første år.  Læs mere