Børneopsparing

- en ekstra god start på voksenlivet 

Smilende far løfter og kigger på en baby

Er to blevet til tre?

Så skal I have et stort tillykke fra os! Der venter nemlig mange glæder og oplevelser forude. På et tidspunkt vil I sikkert også tænke på, hvordan I kan sikre jeres barn en økonomisk god start på voksenlivet.

Med en børneopsparing i Sydjysk Sparekasse giver du dit barn ekstra gode kort på hånden. Vi tilbyder nem og sikker investering af børneopsparingen, så du får mulighed for at se opsparingen vokse og gro.  

Hvordan kan en børneopsparing hjælpe?  

En børneopsparing er ikke blot sund fornuft, men kan også sikre, at dine børn får flere muligheder, når de engang skal træde deres første skridt ud i voksenlivet.  
For eksempel kan en børneopsparing hjælpe med indskuddet til den første lejlighed, når børnene flytter hjemmefra. Den kan også finansiere udvekslingsrejsen, der giver oplevelser for livet, betale kørekortet, når cyklen ikke længere slår til eller blot være den buffer, der gør det lidt lettere at koncentrere sig om studiet frem for fritidsjobbet. Det skal du vide:  

  1. Der kan oprettes én børneopsparing pr. barn, men både forældre, bedsteforældre, oldeforældre kan indbetale på den 
  2. Børneopsparingen er den eneste kontotype, hvor renterne er skattefrie
  3. Opsparingen kan oprettes til børn mellem 0-14 år
  4. Der kan indbetales 6.000 kr. om året - maks. 72.000 kr. i alt
  5. Kontoen er bundet i mindst 7 år
  6. Kontoen kan løbe indtil barnet fylder enten 18 eller 21 år 

 

Investering af børneopsparing 

Ønsker du muligheden for et større afkast, så tilbyder vi investering af børneopsparingen. Investering af børneopsparinger kan give et højere afkast, men indebærer også en højere risiko end ved en almindelig børneopsparing. Derfor tilbyder vi dig altid rådgivning, hvor du kan høre mere om dine muligheder.
Mor holder en nyfødt baby ind til sig

Vil du vide mere?

Kontakt os, for at høre mere om en børneopsparing til dit barn.

Find din rådgiver