Billede af strand

Velkommen til vores nye hjemmeside

 

Vi er nu i luften med vores nye hjemmeside i Sydjysk Sparekasse og vi har virkelig glædet os til at vise dig den. Hjemmesiden er et stort skridt på vejen mod at være en ny fælles sparekasse efter fusion i 2023. Vi håber, du vil tage godt imod vores fornyede online univers. Velkommen til!

Et nyt og forbedret design 

Det første, der springer i øjnene hos dig, er formentlig vores nye flotte design og fine farver på siden. Vi har forsøgt at gøre det så indbydende som muligt med farver, der komplimenter vores grønne logofarve.  

Fokus på den gode brugeroplevelse

Udover nyt navn, nyt design og nye farver, har vi arbejdet på at gøre siden så nem og enkel for dig som besøgende som muligt. Med et større søgefelt på vores forside, gør vi det nemmere for dig at søge det frem, du leder efter. Prøv vores søgefelt - du finder det bl.a. på forsiden.

Overskuelig navigation 

Siden er bygget op omkring menupunkterne Få hjælp, Vi tilbyder og Bliv kunde.  

Få hjælp indeholder alle selvbetjeningsløsningerne som relaterer sig til net- og mobilbank, kontanter og valuta, kort og konti m.m.   

Vi tilbyder indeholder vores produkter, der hører under kategorierne konti og opsparing, kort og Pay-løsninger, bolig, bil, børn og unge, forsikring og pension og investering. 

Bliv kunde er naturligvis siden, hvor du som besøgende, kan læse mere om os og udfylde en formular til at blive kontaktet i henblik på at blive kunde – hvis du ikke allerede er det i forvejen. 

Hurtige genveje 

Gå på opdagelse i nogle af vores mest besøgte sider herunder. 

Log ind på vores netbank som du plejer med dit MitID.
Log på Netbanken

Som bruger af vores net- og mobilbank kan du fra tid til anden få brug for hjælp til at finde bestemte funktioner. I vores guide kan du få svar på spørgsmål som, hvordan du laver en straksoverførsel, hvor du finder din pinkode i netbanken, hvordan du undgår overtræk og meget mere. 
Spørgsmål og svar til net- og mobilbank 

Har du brug for at finde kontaktoplysninger på din rådgiver? Eller vil du i kontakt med den nærmeste afdeling? Så får du her et overblik over alle vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger, så du hurtigt kan komme i kontakt med os. Ved hver afdeling kan du også se, hvilke pensions-, forsikrings- og investeringsspecialister, der er tilknyttet.  Afdelinger og medarbejdere

Som køber af en ejerbolig kan du få et boliglån hos os til en ultralav rente i et helt år. Resten af lånets løbetid får du en konkurrencedygtig rente. 
Boliglån til lav rente

Brug vores boligberegnere til at få et hurtigt og vejledende indblik i, hvad du kan låne. 
Boligberegnere

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev 

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i Sydjysk Sparekasse og modtage nyheder, der vedrører din daglige økonomi? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.  

Tilmeld nyhedsbrev

Vi håber, du vil tage rigtig godt imod vores nye hjemmeside. Sydjysk Sparekasse er et godt sted at være - også online.  

Hvis du skulle have spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os i Sydjysk Sparekasse. 

God fornøjelse!