Håndværker ved varebil

Erhvervsleasing

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have den rigtige finansiering. Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele. Blandt andet holdes likviditeten i virksomheden og kan i stedet anvendes til at skabe værdi og nye forretninger. Den månedlige ydelse til biler, lastbiler og maskiner giver overblik, høj budgetsikkerhed og sikrer samtidig, at biler og udstyr altid er opdaterede.

Meget mere end biler

Vores erhvervsleasingløsning er er meget mere end biler - det er en af fremtidens smarte finansieringsformer. Produktionsudstyr, serviceudstyr, div. apparater osv. kan leases.

Finansiel leasing gennem Sydjysk Sparekasse kan bl.a. bruges til: 

 1. Biler
 2. Varebiler
 3. Lastbiler, transportmateriel og busser
 4. Landbrugs- og entrepenørmaskiner
 5. Industrimaskiner med serienummer
 6. Og i visse tilfælde andre aktiver - spørg os  

Sammen finder vi den rigtige leasingløsning  

Hos Sydjysk Sparekasse sætter vi os ind i din virksomhed og det marked, du bevæger dig i. Vores korte beslutningsveje og forskellige leasingmuligheder sikrer dig høj fleksibilitet og skræddersyede løsninger.

Høj budgetsikkerhed 

Når du leaser, betaler du en månedlig ydelse for at have brugsretten over bilen eller maskinen i en aftalt periode. Udgifterne er kendte – det giver høj budgetsikkerhed og overblik.  

Skræddersyet leasing 

Det er let at komme i gang med at lease de køretøjer, virksomheden har behov for. Opstarts- og etableringsomkostningerne er lavere end ved traditionel finansiering. Hos Sydjysk Sparekasse hjælper vi med at skabe overblik over, hvad leasing betyder for virksomheden på både kort og lang sigt og rådgiver om vores forskellige finansieringsmuligheder. Din personlige erhvervsrådgiver tager højde for, hvilken type virksomhed du driver og finder den mest attraktive løsning. 

Fordelene er mange 

 1. Frigør likviditet 
  Med leasing frigøres likviditet frem for at binde den i et lån/køb. Denne likviditet kan f.eks. bruges på mere værdiskabende køb eller ansættelse af mere mandskab.
 2. Fuld brugsret
  Du har fuld brugsret til det leasede udstyr og mulighed for udskiftning af udstyr.
 3. Intet momsudlæg
  Din virksomhed har intet momsudlæg af anskaffelsessummen, da vi afregner leverandøren inkl. moms. Du betaler kun moms af dine leasingydelser, som også er fuldt fradragsberettiget i jeres momsregnskab.
 4. Skattefradrag
  Hele leasingydelsen kan trækkes fra i skat, da det er en driftsomkostning.
 5. Få omkostninger
  Der er ingen omkostninger til tinglysnings– eller stempelafgifter og kun en lille udgift til et dokumentoprettelsesgebyr.
 6. Fleksibilitet
  Leasing er en fleksibel finansieringsform og med månedlig ydelse, der tilpasses din virksomhed, får du større sikkerhed i budgettet mange år frem.
 7. Valgfri leverandør
  Du bestemmer selv hvilket mærke og udstyr, du vil lease. Sparekassen er uafhængige af leverandører. Ønsker du at lease en varebil, har du også adgang til flådepriser fra bilimportører.
 8. Sæson Leasing
  Mulighed for sæsonleasing med fordeling af ydelserne.
Kongeåen

Spørg din rådgiver

Tag os gerne med på råd, hvis I overvejer leasing, for det kan være en fordel at have jeres aftaler samlet ét sted. Vi kender jeres økonomi og forretning, og kan være med til at skræddersy den bedste løsning for jer.

Find din rådgiver

Vidste du at Sydjysk Sparekasse samarbejder med Opendo? 

Vi er som Opendo partner en del af et nytænkende sektorsamarbejde, hvor vi sammen med mange andre danske pengeinstitutter, har stiftet et selskab der har til opgave at sikre, at sparekassen kan tilbyde leasing til vores kunder, på de bedst tænkelige vilkår som er tilpasset dine behov. 

Opendo har 15 pengeinstitutter og ét forsikringsselskab i deres ejerkreds og til sammen repræsenterer de over 2500 rådgivere.  

Det giver os en helt unik mulighed for at kunne udvikle og tilpasse os markedet i forhold til netop de løsninger vores kunder efterspørger. Med nytænkning og innovativ produktudvikling, ønsker vi at give vores kunder et unikt produktudvalg.
opendo