Prioritetskredit - en fleksibel kredit i din bolig

Boligkredit par i lejlighed

Prioritetskredit hos Sydjysk Sparekasse 

Kombinér dit realkreditlån med en fleksibel prioritetskredit 

Er du boligejer, har du måske hørt om prioritetslån, friværdikonto eller nedsparingslån? Mange boligejere har en form for boligkredit som et godt supplement til realkreditlånet. En prioritetskredit er et lån uden faste afdrag – en såkaldt kredit – i din bolig. Forskellen på en prioritetskredit og et lån er, at du først betaler renter på kreditten, når du begynder at bruge af den. 

Hvordan fungerer det? 

En prioritetskredit fungerer stort set som en helt almindelig kassekredit, hvor du kun betaler rente af det, du har trukket på kreditten. Med en prioritetskredit får du stillet et beløb til rådighed, som du kan bruge af efter behov – der er altså stor fleksibilitet i forhold til ind- og udbetalinger. Samtidig kan du ”opbevare” din opsparing på kreditten, indtil du skal bruge den og derved spare renteudgifterne. Du kan altså med fordel bruge prioritetskreditten til at opfylde nogle af dine drømme. 

Fordele ved en prioritetskredit 

Det er fleksibelt – du bestemmer selv, hvad pengene skal gå til, og hvornår du vil indbetale. Med en prioritetskredit hos os får du en kredit, som passer præcist til dit lånebehov – 5, 10 eller op til 30 år frem i tiden med mulighed for 10 års afdragsfrihed. Sidst men ikke mindst, kan du indfri kreditten, når det passer dig, og så er der ingen risiko for kurstab. 

Det skal du vide om prioritetskredit

  1. Hvis du har et realkreditlån, skal det være optaget gennem Totalkredit 
  2. Renten på kreditten er variabel. Det betyder, at stiger/falder renteniveauet, så stiger/falder omkostningerne på kreditten også. Din ydelse kan derfor ændre sig over tid 
  3. Løbetiden er typisk 20 år, men vi tilpasser det efter dit behov – helt op til 30 år
  4. Vi opretter et pantebrev i din bolig som sikkerhed for kreditten. Derfor skal din boligs værdi vurderes, inden du kan få en boligkredit 
  5. Bevilling sker efter sparekassens almindelige kreditpolitik 
  6. Kredit til hus, lejlighed og sommerhus

Sydjysk Sparekasse er din sparekasse – når du skal købe lejlighed eller hus, eller når drømmen om et sommerhus ved vandet eller det hyggelige kolonihavehus skal opfyldes. 

Læs mere om dine muligheder for boliglån

0 pct. boliglån

Boliglån med ultralav rente

Som køber af en ejerbolig, kan du få et boliglån hos Sydjysk Sparekasse til en helt særlig rente i det første år af lånets løbetid.

Mor leger med sit barn i en vasketøjskurv på gulvet

Prøv vores boligberegnere

Vil du vide, hvad du kan købe hus for, bygge om for, beregne lån eller friværdi? Så kan vores boligberegnere hjælpe dig. 

Realkreditlån - bliv klogere på dine muligheder med Sydjysk Sparekasse

Tid til nyt realkreditlån?

Når du får et realkreditlån i Sydjysk Sparekasse, er det et lån fra Totalkredit – Danmark største udbyder af realkreditlån til ejerboliger.

Pige ved vestkysten i regntøj

Vil du høre mere om mulighederne for en boligkredit?

Så lad os få en rigtig god snak