Erhvervsmand kigger ud af vinduet med solen i øjnene

Solid rådgivning om realkreditlån

Som virksomhedsejer vil realkreditlån være en vigtig del af den samlede finansiering på erhvervsejendomme. Et realkreditlån gør det nemlig muligt for dig at finansiere køb eller udvidelse af erhvervsejendomme. 

Finansiel indsigt og overblik

Som erhvervskunde hos Sydjysk Sparekasse er du tilknyttet en fast, personlig erhvervsrådgiver. Det betyder, at du har en sparringspartner, der kender virksomheden og samtidig har stor indsigt i finansiering af erhvervsejendomme. 

Vi yder kompetent rådgivning om lånoptagning og omlægning af eksisterende realkreditlån og ved, hvornår det er fordelagtigt at omlægge. Samtidig har virksomhedens personlige erhvervsrådgiver overblik over virksomhedens samlede økonomi og hjælper med attraktiv finansiering af eventuelle restbeløb med skræddersyede erhvervslån i Sydjysk Sparekasse.

Et stærkt samarbejde med DLR Kredit

På erhvervsområdet samarbejder vi med DLR Kredit, som yder realkreditlån til de fleste erhvervsformål. Tilsammen har DLR Kredit og Sydjysk Sparekasse et stort lokalkendskab, erfaring og ikke mindst faglig indsigt i ejendomskategorier og værdiansættelse. Det er din garanti for en skræddersyet løsning til gavn for virksomhedens udvikling og ambitioner. 

Sydjysk Sparekasse samarbejder på erhvervsområdet med DLR Kredit og vi kan derved tilbyde realkreditlån til erhvervsformål:

  1. Industri- og håndværksejendomme
  2. Kontor- og forretningsejendomme
  3. Jordbrugsejendomme 

DLR Kredit kan tilbyde næsten alle former for realkreditlån:

  1. Fastforrentede kontant- og obligationslån med eller uden afdrag
  2. Rentetilpasningslån i DKK og EUR med eller uden afdrag

Kontakt en af vores rådgivere og få mere at vide om DLR Kredit eller Totalkredit.

Læs mere om DLR kredit