Driftsfinansiering skaber handlefrihed

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have økonomisk fleksibilitet i den daglige drift. Hos Sydjysk Sparekasse tilbyder vi driftsfinansiering, der sikrer dig og din virksomhed en hurtig ageren i markedet og optimal handlefrihed til at udnytte de muligheder, der opstår. Vi sætter os altid ind i virksomheden og det pågældende marked. Det gør vi for at kunne rådgive virksomheden bedst muligt. 

Medarbejder med sikkerhedsvest og hjelm går på et lager

Kassekredit  

Kassekreditten finansierer din virksomheds daglige drift, såsom løbende omkostninger, tilgodehavender hos dine kunder samt varekøb.  

Med en kassekredit kan du klare virksomhedens daglige ind- og udbetalinger ved sæsonudsving og i perioder med svingende likviditet.  

Likviditeten er et vigtigt fokusområde for din virksomhed, og den kan næsten altid forbedres.  

I Sydjysk Sparekasse sætter vi os ind i din virksomhed og det marked, du bevæger dig i. Vores korte beslutningsveje og kompetente erhvervsrådgivere sikrer dig høj fleksibilitet og skræddersyede løsninger. 

Størst mulig agilitet for din virksomhed 

Sammen gennemgår vi de forventede udsving og virksomhedens behov for likviditet i løbet af året.

På den måde kan vi vælge den driftsfinansiering, der skaber størst mulig fleksibilitet for virksomheden. Og jo bedre vi kender driften, jo bedre kan vi rådgive, så der altid er den nødvendige likviditet til at klare udbetalinger til fx varekøb, løn og administrative driftsudgifter.