Optimale erhvervslån og anlægsfinansiering

Når virksomheden står over for en større investering eller udvidelse i form af nye bygninger, maskiner eller geninvesteringer, er det vigtigt at have den optimale finansieringsløsning. Anlægsfinansiering er til virksomheder, der ønsker at foretage en større investering i deres forretning. Med anlægsfinansiering tilpasser vi lånet i fællesskab, så afviklingen passer bedst muligt til virksomheden og investeringens levetid. 

3 mænd diskuterer i en produktionsvirksomhed

Få den rigtige finansieringsløsning 

Hos Sydjysk Sparekasse tager vi både rigtige og hurtige beslutninger, fordi det gavner din virksomhed og kan have afgørende betydning for den videre udvikling.  

Som erhvervskunde vil du altid opleve korte beslutningsveje, kompetent, individuel rådgivning og løsningsorienteret sparring fra din personlige erhvervsrådgiver.

Læs mere

Vi er din lokale samarbejdspartner, når det gælder erhvervsleasing. Leasing kan bl.a. bruges til biler, varebiler, lastbiler og industrimaskiner.

Læs mere om erhvervsleasing 

Som virksomhedsejer vil realkreditlån være en vigtig del af den samlede finansiering på erhvervsejendomme. Få rådgivning om realkreditlån til erhverv hos os.
Læs mere om realkreditlån til erhverv 

Truck på lager