Netbank til erhverv 

De helt rigtige digitale løsninger kan gøre en stor forskel for virksomheders udvikling. Det ved vi som din lokale sparringspartner. 

Derfor har du med Sydjysk Sparekasse mange vigtige funktioner i din netbank. Du har blandt andet mulighed for at foretage udenlandske betalinger og oprette flerbruger-godkendelse.Der tilknyttes også en kollektiv erhvervsnetbankforsikring, som giver økonomisk dækning i tilfælde af netbankindbrud. Læs mere her.

Med erhvervsnetbanken får du dermed et samlet overblik over virksomhedens driftskonti, lån og depoter. Adgangen fra mobilen gør det muligt at foretage betalinger, også når du er på farten. Endeligt giver forsikringen og anvendelsen af flerbruger-godkendelse øget sikkerhed. 

Dame med tablet

Har du brug for hjælp? 

Besøg vores selvbetjeningsunivers, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål til net- og mobilbanken. 
 
Forsikring inkluderet 

Modsat privatkunder er virksomheder ikke dækket mod netbankindbrud, men skal selv bære et eventuelt tab. Derfor har vi inkluderet en gratis forsikring mod netbankindbrud i netbanken. 

Læs mere her

Fuld integration mellem netbank og regnskabsprogram 

Med erhvervsnetbanken er det muligt at tilknytte Bank Connect. 

Bank Connect er en service, der helt eller delvist automatiserer enkelte funktioner i netbanken. Posteringer udveksles dagligt mellem netbanken og regnskabsprogrammet, ligesom betalinger kan sendes til behandling direkte fra regnskabsprogrammet. Der er derfor meget tid at spare for virksomhedens økonomifunktion. 

Bank Connect oprettes som en tillægsaftale imellem Sydjysk Sparekasse og virksomheden, hvor der tillades datatransmission mellem virksomhedens regnskabsprogram og netbanken. 

For at tilbyde denne service skal virksomhedens regnskabssystem understøtte Bank Connect. Udbyder af virksomhedens regnskabsprogram kan kontakte Bank Connect for oplysninger om løsningen, hvordan man kommer i gang samt det udviklede API.  

Se mere på www.bankconnect.dk, hvor du også finder en liste over allerede, tilmeldte ERP-systemer. 

Læs mere om de forskellige funktioner og få hjælp i vores selvbetjeningsunivers

Ny erhvervsbank?

Hos Sydjysk Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med personlig indsigt i og relation til dig er omdrejningspunktet for det, vi laver – hver dag.